Főnix Park, Apartman és Vendégház

3.jpg11.jpg12.jpgDSC_0847.jpg

Főnix Park, Apartman és Vendégház adatai:

Típus: Apartman, Ifjúsági szálló, Vendégház,

Cím: 4356 Nyírcsaholy 0149/2-18 hrsz.

Telefon: 30/955-8035

Web: http://www.fonixpark.hu

E-mail: dr.ungvari.zsigmond@gmail.com

Összes férőhely: 28

Szobák száma: 7

Apartmanok száma: 1

Épületek száma: 2

Nyitvatartás: egész évben

Tájékoztató ár: 7500 Ft-tól


Szolgáltatások:
grillező, horgászat, Íjászat, ingyenes wifi, internet hozzáférés, kerekesszékkel járható, kerékpárkölcsönzés, kutya bevihető, lengőteke, lovaglás, lovasoktatás, macska bevihető, nem dohányzó szoba, nyársalóhely, Őrzött parkoló, parkolás az udvarban, programszervezés, szoba mozgássérülteknek, tűzrakóhely

Megközelíthetőség:
A Főnix Park kedvező fekvésű, 5 irányból közelíthető meg az országon belülről és a határon túlról is könnyen elérhető. Debrecenből Nyírbátoron át a 471-es útvonalon, Nyíregyházáról az M3-as autópályán, Vásárosnaményból, a Kárpátaljáról érkezők. A Fehérgyarmat, Csenger, Románia felől a 471-esen. Nagyecsed, Románia felől pedig a Mérk-Vállaj-Fábiánháza-Nyírcsaholy útvonalon. Az ország belsejéből érkezőknek az M3-as autópályát javasoljuk, amelynek az Őri lehajtójától 10km-re vagyunk.

Leírás:
2 x 2 ágyas szoba és 2 x 7 ágyas diákszállás áll a vendégeink részére önálló fürdőszobával, zuhanyzóval, közösségi térrel. Az apartmanházban 2 x 3 ágyas szoba van, fürdőszobával, konyhával, kerttel, terasszal, kilátással a kis kerti tóra.